Påskeskum

En forårsklar drink med skøn syre, cremet skum og bobler på toppen. Her får Frydenlunds pærebrændevin og mousserende pæremost selskab af citron og honning, og det hele rundes blødt af med silkeblød æggehvideskum.

 

Ingredienser (2 personer)

– 10 cl. Frydenlunds pærebrændevin

– 4 cl. sirup (1:1 frydenlunds honning og vand kogt op og nedkølet) 

– 8 cl. friskpresset citronsaft (ca. saften fra to citroner)

– 1 æggehvide

– Frydenlund mousserende pæremost eller pærecider (til topping)

– Isterninger


Fremgangsmåde:

Hæld citronsaft, honningsirup, pærebrændevin og æggehviden i en shaker. 

Shake det hele grundigt i ca. 10 sekunder uden is. 

Tilsæt derefter isterninger og shake igen, til blandingen er kold, igen i ca. 10 sekunder.

Ved at gøre det i denne rækkefølge, opbygger du det fine skum.

Fordel drinken i to høje glas med isterninger og top med Frydenlunds mousserende pæremost eller pærecider.